Щомісячні Архіви Июнь 2011

Участь у міському туристичному зльоті 2011…

17-18 червня 2011 р. команда Національного заповідника «Глухів» брала участь у міському туристичному зльоті, який проводився  відповідно до розпорядження міського голови від 25.05.2011 р. № 156 у рамках загальноміських заходів до 20-ї річниці незалежності України.

Програма зльоту складалася з семи конкурсів, найцікавішими з яких були представлення команди, туристична естафета, туристична полоса перешкод, встановлення намету...
Детальніше

В рамках обміну досвідом

BaturinЗ метою вдосконалення форм науково-дослідної і музейної роботи заповідників в рамках обміну досвідом щодо проведення наукової, екскурсійної, фондової, видавничої діяльності 10 червня 2011 р. працівники Національного заповідника «Глухів» провели сумісний методичний семінар на базі Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» у м.Батурині.

Зустріч колег проходила у діловій і творчій атмосфері...
Детальніше

Десята науково-практична конференція «Сіверщина в історії України»

conf20111-3 червня у Національному заповіднику «Глухів» проходила десята науково-практична конференція «Сіверщина в історії України» – традиційний щорічний форум, який засвідчує підвищений інтерес провідних вітчизняних і зарубіжних науковців до історії нашого регіону. Підтвердженням тому є високий ВАКівський статус збірника наукових праць, до якого увійшли основні доповіді, представлені на конференції.

Ґрунтовне і різнобічне дослідження Сіверщини дає можливість ...

Детальніше