Щомісячні Архіви Февраль 2012

Міжнародна науково-практична конференція «Історико-культурна спадщина Дніпровського Лівобережжя, Курського Посейм’я та Слобожанщини: минуле і сучасність»

konferenciya_nacped24 лютого у конференц-залі Глухівського національного педагогічного університету ім. О. Довженка проходила Міжнародна науково-практична конференція «Історико-культурна спадщина Дніпровського Лівобережжя, Курського Посейм’я та Слобожанщини: минуле і сучасність», присвячена 285-річчю обрання Данила Апостола гетьманом Лівобережної України. У роботі конференції взяли участь дослідники й науковці вищих навчальних закладів, учителі загальноосвітніх шкіл, краєзнавці Глухівщини та Кролевеччини. Вони мали можливість познайомитись з новими ставрографічними надходженнями до фондів Національного заповідника «Глухів», які на конференції презентував завідувач науково-дослідного відділу заповідника Юрій Коваленко...

Детальніше

Щорічні традиційні лижні змагання

zmagannyaВже упродовж 8 років наприкінці зими у Національному заповіднику «Глухів» проходять щорічні традиційні лижні змагання на приз газети «Соборний майдан». 17 лютого 2012 р. колектив заповідника майже у повному складі став на лижню. Гарному результату і настрою сприяла не тільки відмінна організація заходу, а й справжня зимова погода.

Учасники змагань мали можливість показати свою фізичну форму і отримати позитивні емоції, спілкуючись з колегами у неформальній обстановці...

Детальніше

Засідання Ученої ради

zayavka_na_konferenciyu7 лютого 2012 р. відбулося засідання Ученої ради Національного заповідника «Глухів», на якому було розглянуто низку важливих питань, у тому числі про планові роботи наукових співробітників і експозиційну діяльність заповідника у поточному році. Головна увага була приділена проблемі організації та проведення одинадцятої науково-практичної конференції «Сіверщина в історії України», яка проходитиме 30 травня – 1 червня 2012 р.

Детальніше