Щомісячні Архіви Август 2022

Національний заповідник «Глухів» запрошує переглянути експозиції виставок

Детальніше

День Державного Прапора України

23 серпня – День Державного Прапора України

Сьогодні жовто-блакитний прапор – символом ідентифікації української держави у світі та уособлення нашої національної єдності, честі, гідності.

Наші захисники і захисниці, боронячи незалежність та свободу, обирають кольори українського прапора для означення «свій-чужий».

Будьмо згуртованими і продовжуємо й надалі активно співпрацювати та робити кожен свій внесок у наближення перемоги, щоб державний стяг і надалі майорів над Україною...

Детальніше

Віртуальний художній проєкт «Мистецтво під час війни»

Лейтмотивом художніх проєктів в Україні після 24 лютого стала нова реальність – війна. У своїх творах митці демонструють усьому світові зруйновані українські міста, смерть, біль, а разом із тим – сміливість та рішучість ЗСУ, єдність та незламний дух українського народу, який відстоює власну свободу та незалежність.

З метою архівування цих мистецьких проявів, за ініціативи Міністерства культури та інформаційної політики, в Україні було створено платформу ...

Детальніше

Виставковий онлайн-проєкт книжок «Єдина та вільна Україна»

До Дня Незалежності України Національний заповідник «Глухів» пропонує вашій увазі виставковий просвітницький онлайн-проєкт книжок «Єдина та вільна Україна»

Детальніше

170 років від дня народження Варвари Ханенко (Терещенко)

9 серпня виповнюється 170 років від дня народження Варвари Ханенко (Терещенко). До ювілею цієї меценатки, уродженки Глухова та найвідомішої української колекціонерки пропонуємо оповідь про музей мистецтв Варвари Ханенко, який вона, разом із чоловіком, зробили власноруч.

http://nz-hlukhiv.com.ua/wp-content/uploads/files/sobormaidan04_2019.pdf

    

Детальніше