«Бархатний екскурсійний сезон – 2018»

  

З початком нового навчального року у Заповіднику стартував «Бархатний екскурсійний сезон – 2018». Тепла погода сприяє знайомству з історико-культурною спадщиною міста. Студенти І-го курсу Глухівського національного педагогічного університету ім. О.П. Довженка відвідали виставку «Дзвінка мелодія душі». Це знайомство не тільки з Національним заповідником «Глухів» зокрема, а й з містом в цілому, адже переважна більшість студентів приїхала на навчання з різних куточків України. Попереду в них ще багато цікавих екскурсій.

  

Так само вперше для себе відкрили Глухів вчителі Лубенської ЗОШ № 2. До їхнього екскурсійного маршруту було включено відвідування виставок «Миттєвості Великої війни», «Чорні тюльпани» Донбасу», «Коли оживає дерево», експозиції музею археології, оглядової екскурсії Глуховом з підняттям на вежу водогону, де діє виставка «Подорож до повітового міста». Стомлені, але вражені почутим і побаченим, гості не приховували своїх емоцій і щиро нагородили екскурсовода Нелю Пінчук бурхливими оплесками, а це – найкращий відгук про роботу Заповідника.

У осінньо-зимовий період планується відкриття ще кількох виставок, про що згодом буде анонсовано детальніше.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>