ДО 20-РІЧЧЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

ДО 20-РІЧЧЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

 DSC0344324 червня 2016 року в с. Соснівка Глухівського району проходила обласна національно-патріотична акція «Пісенне коло», присвячена 20-й річниці Конституції України. Водночас була проведена традиційна ярмарка після дворічної перерви. Разом із своїми регіональними колегами – Державним історико-культурним заповідником у м. Путивлі, Державним історико-культурним заповідником «Посулля» – свій туристичний потенціал і рекламно-сувенірну продукцію пропонував відвідувачам і Національний заповідний «Глухів».

Акція походила в українських традиціях. Тут було на що подивитися та що покуштувати. Кожен з учасників на свій лад прикрашав лавки із власними виробами. В основному це були українські вишиванки, посуд, сувеніри, іграшки, різні напої та смаколики. DSC03447Для гостей ярмарки народні майстри організували майстер-клас, навчали різьбі по дереву, писанкарству, плетінню. Дітям на ярмарці також не було сумно – вони розважалися на батутах і надувних гірках, каталися на велорикші.

Вцілому акція була колоритною. Її учасники побачили дефіле в старовинних українських костюмах, організатори влаштували танцювальний флеш-моб. Завершилося свято гранд-концертом «Скарби Сумської землі».

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>