Міський туристичний зліт 2013

slet2013_412-14 червня 2013 р. на базі заміського оздоровчого дитячо-юнацького табору «Сонячний» проходив міський туристичний зліт, присвячений 70-й річниці визволення Глухова від німецько-фашистських загарбників. У зльоті брала участь і команда Національного заповідника «Глухів».

slet2013_1Програма зльоту складалася з семи конкурсів. Цього року, крім традиційних завдань, було введено нічне орієнтування, яке, на думку учасників, стало справжнім випробуванням на витривалість і вміння орієнтуватися на місцевості в умовах справжньої темряви. І встановлення намету на швидкість, slet2013_2і туристична естафета, і туристична смуга перешкод проходили з постійною зміною лідерів. Очікуваним був конкурс «Представлення команди», де у повній мірі розкрилася акторська майстерність співробітників заповідника. slet2013_3Не було рівних їм у конкурсі «Найкраща туристична страва», адже в куліш, що є головним блюдом конкурсного обіду, було покладено близько десяти трав, у тому числі і свіжий чебрець, зібраний на пагорбах поруч з туристичним табором.
У загальнокомандному заліку заповідник виборов 2 місце серед 14 учасників, при цьому отримавши грамоти і цінні подарунки за 1 місце у конкурсі «Найкраща туристична страва», 2 місце у конкурсі «Представлення команди» і 3 місце у конкурсі «Кращий туристичний табір».

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>