Налаштовуємося на позитив

   

Національний заповідник «Глухів» запрошує усіх поціновувачів декоративно-прикладного мистецтва на виставку авторських робіт різьби по дереву О.Є. Ковальова. Експозиція «Коли оживає дерево» має казкову атмосферу, адже центральну її частину складають симпатичні дерев’яні скульптури героїв казки «Білосніжка та семеро гномів», які у кожного гостя викликають посмішку. Та й взагалі кожен з експонатів виставки є оригінальним витвором мистецтва і має свій настрій та характер.

   

Експозиція знайомить з різноманітними техніками різьблення і надає можливість кожному відвідувачу спробувати себе у мистецтві різьби по дереву, попрацювати з киянкою та лобзиком. Можливо хтось, потримавши в руках ці інструменти, захопиться різьбленням на все життя. Запевняємо, що на виставці буде цікаво і дорослим, і дітям!

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>