Нетрадиційне малювання

Де помалювати у Глухові дітям і дорослим, зробити життя більш цікавішим і отримати естетичну насолоду, крім рисувальних класів образотворчого відділу школи мистецтв та шкільних гуртків? Натепер – і у Національному заповіднику «Глухів».

  

Із 21 січня 2020 року у Заповіднику експонується художня виставка акварельних робіт «Кольорові візерунки» Оксани Косової (м. Новгород-Сіверський) і проводиться майстер-клас із малювання у техніці пуантилізму.

Таке чудернацьке слово має український відповідник – малювання крапками, крапковий малюнок. Пуантилізм – один із найцікавіших і незвичайних напрямків живопису, який належить до постімпресіонізму і з’явився наприкінці XIX ст.

  

Ознайомитися із цією технікою та поринути у світ мистецтва акварелі уже виявило бажання чимало педагогів міста разом із своїми юними вихованцями. Дітям надається можливість спробувати себе в живописі, крок за кроком повчитися малювати крапками і створити свої фантазійні малюнки за допомогою лише акварельних фарб та… ватних паличок.

Малювання дає можливість людині удосконалюватися, глибше розуміти навколишній світ. Тож відкиньте всі свої справи і сумніви та приходьте до Заповідника на унікальний майстер-клас з нетрадиційного малювання.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>