Новий екскурсійний сезон

З приходом весни в Національному заповіднику «Глухів» розпочався новий екскурсійний сезон. Якщо в осінньо-зимовий період більш зручним є відвідування виставок та музею археології, то в теплий період діапазон екскурсійних маршрутів значно розширюється. До послуг гостей та мешканців міста пропонується відвідати екскурсії різної тематики: «Глухів – столиця Гетьманщини», «Оглядова по місту», «Глухів Терещенків», «Храми Глухова», «Глухів музичний», «Глухів Героїчний», «Черенечі джерела», «Крейдяні гори Заруцького» та ін. (всього 18 маршрутів). Щороку цей список доповнюється і оновлюється новими маршрутами, над якими активно працюють співробітники науково-дослідного відділу Заповідника.

Тим не менш, незважаючи на вибагливі уподобання наших екскурсантів, найбільш популярною була і залишається оглядова екскурсія містом, яка поєднує в собі декілька тематичних екскурсій одночасно.

Одними з найперших відвідувачів цьогорічного екскурсійного сезону стали студенти заочного відділення Глухівського агротехнічного інституту ім. С.А. Ковпака Сумського національного аграрного університету. Завітавши до заповідника, вони дізналися не лише про містобудівельний розвиток Глухова у різні історичні періоди, але й мали змогу оглянути збережені пам’ятки архітектури, 7 з яких мають статус національних.

Національний заповідник «Глухів» запрошує відвідати екскурсійні маршрути та експозиції тимчасових та постійно діючих виставок різної тематики. За детальною інформацією просимо звертатися за адресою: м. Глухів, Сумська обл., вул. Шевчена, 30, тел. (05444) 2-35-57 або 0667854333. Контактна особа – Савицька Людмила Іванівна.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>