Популяризуємо туристичні можливості Глухова

Стратегія сталого розвитку Глухівської міської ради на 2021–2027 роки передбачає проведення широкої рекламної кампанії, спрямованої на популяризацію туристичного потенціалу міста. До неї долучилися і науковці Національного заповідника «Глухів». Вони спільно з фотохудожником Юрієм Москаленком та дизайнером Денисом Овсянком розробили інформаційно-туристичний банер на вхідній частині до пам’ятки архітектури «Садибний будинок Кочубеїв». Тепер кожен турист може ознайомитися з історичною спадщиною міста, відсканувавши QR-код, віднайти додаткову інформацію про музейні новинки, замовити екскурсію за телефоном та залишити відгуки на сайті чи Facebook-сторінці Національного заповідника «Глухів».

Пам’ятки архітектури подані у незвичній анімаційній формі для кращого сприйняття об’єктів різновіковими категоріями людей. Ми допрацювали інформаційні довідки та навмисно показали пам’ятки з втраченими архітектурними елементами. Наша розробка стане корисною для гостей міста та набуде широкого використання під час розробки путівників, проспектів, буклетів.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>