ПРОЕКТИ СТАРТУВАЛИ

ПРОЕКТИ СТАРТУВАЛИ

proektu_start_16 квітня 2016 р. в стінах Національного заповідника «Глухів» відбулася прес-конференція «Грантова робота – розвиток молодіжного руху в місті Глухові». У рамках заходу студенти Глухівського національного педагогічного університету ім.О.Довженка презентували проекти, спрямовані на розвиток молодих талантів, створення умов для реалізації творчих ініціатив студентства, а також популяризації української мови та поетичного слова. Із 6 представлених робіт три отримали фінансову підтримку від Сумської обласної державної адміністрації і вже починають втілюватись у життя. Це проекти «Слово – знаряддя добра, гуманності й єднання», авторами якого є магістранти факультету філології та історії Я. Рак і А.Жаровська (керівник – кандидат педагогічних наук, доцент С.В. Цінько), proektu_start_2«Школа студентських ініціатив» студентки дошфаку Ю. Шаповал, «Кіно-тренінг» П. Панкова (факультет технологічної і професійної освіти).

proektu_start_3Приємно відзначити, що серед присутніх були не тільки студенти педуніверситету, але й представники Державного навчального закладу «Глухівське вище професійне училище» та медичного училища.

Сподіваємось, що після таких заходів багато прихованих талантів та творчих особистостей наважаться заявити про себе і долучаться до активного молодіжного руху Глухівщини.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>