Турист не поїде в брудне місто

Запорукою привабливості і туристичної активності кожного історичного міста є чистота його вулиць, технічний стан пам’яток та благоустрій їх територій, щоденна робота над створенням нових екскурсійних маршрутів, музеїв, виставок. Якщо останні завдання безпосередньо стосуються основної діяльності колективу Національного заповідника «Глухів», з якими він завжди справлявся, то виконання першої умови залежить від кожного жителя міста. Чистота має бути всюди –  в скверах, на вулицях, біля приватних будинків, в громадських туалетах та місцях харчування.

Під час екскурсій містом наші відвідувачі ніколи не соромилися у висловлюваннях стосовно його вигляду. І не дивно –  це перше, що кидається в очі, коли приїзжаєш у Глухів. Центр міста вже багато років підтримують в охайному стані жителі та комунальні служби. Велика їм дяка за це.

Колектив Заповідника завжди з розумінням ставився до заходів,  пов’язаних з вторинною переробкою сміття і готовий надавати інформаційні послуги щодо утилізації відходів. У свою чергу наші працівники щодня збирають сміття біля пам’яток архітектури «Башта водогону», «Київська брама Глухівської фортеці» та «Садибний будинок Кочубеїв».  Ми вже скористалися новим контейнером, встановленим на площі Свободи. А ти ще досі викидаєш пляшки в урну?!

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>