Весняні прибирання

subotnik_1Кожного року у загальнодержавному масштабі проводяться весняні суботники. Всі небайдужі та свідомі громадяни виходять на вулиці з метою озеленення, благоустрою та поліпшення екологічного стану рідного міста чи району. Цього року в Україні 16-го квітня оголошено всеукраїнське прибирання, 23-го квітня – акція «Зробимо Україну чистою разом!».

Глухівчани, які піклуються про красу, чистоту та охайність свого міста, беруть учать у традиційних весняних прибираннях.

subotnik_2В рамках всеукраїнського суботника працівники Національного заповідника «Глухів» провели щорічне прибирання пам’яток архітектури «Київської брами Глухівської фортеці», «Башти водогону», «Садибний будинок Кочуюеїв» та прилеглих до них територій. Таким чином колектив Заповідника підготував популярні екскурсійні об’єкти до нового туристичного сезону.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставки, що знаходяться у цих пам’ятках, та помилуватися панорамою Глухова з оглядового майданчика водонапірної вежі.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>