Виставка приймає відвідувачів…

vistavka_dzvinochkivВиставка колекціонера дзвонів та дзвіночків Ірини Семенівни Колтакової «Дзвінка мелодія душі» приймає перших відвідувачів. На екскурсантів чекають ексклюзивні дзвіночки, зроблені майстрами в єдиному екземплярі, персонально для І.С. Колтакової, неповторні експонати з різних країн світу, подаровані учасниками Олімпійських ігор. У виставковій залі музею археології ви зможете побачити найстаріший дзвоник, що був відлитий у 1809 році в Валдаї – одному з найвідоміших центрів по виготовленню дзвонів.

В планах автора колекції є задумка познайомити бажаючих з усіма своїми експонатами за рахунок частини експозиції, яка буде час від часу оновлюватися за тематичним принципом. А ще Ірина Семенівна пообіцяла заохочувати відвідувачів особистими подарунками. Тож на 601-го екскурсанта (стільки дзвонів і дзвіночків на виставці) чекає сюрприз від колекціонерки. Крім того, після ознайомлення з експозицією кожен буде мати можливість подзвонити в дзвони.

Найбільша в Україні колекція дзвонів та дзвіночків чекає на вас!

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>