Яскраві барви Дня святого Валентина

День святого Валетина. Із ним асоціюються два прекрасних почуття – любов і дружба. Це свято сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей.

  

13 лютого 2020 року у Національному заповіднику «Глухів» напередодні Дня святого Валентина відбувся авторський урок «Через віки з любов’ю» для учнів 2-Б класу Глухівської загальноосвітньої школи I–III ступенів №2. Ці юні обдаровані та здібні відвідувачі уже не перший раз у музеї. Вони та їхня настаниця-педагогиня Маргарита Петрівна Суровицька завжди цікавляться масовими і виховними заходами, які проводить Заповідник, новими виставковими проєктами. Цього разу під час інтерактивного уроку Яна Чернякова ознайомили дітей із символами Дня усіх закоханих, зі звичаями і традиціями народів Європи щодо святкування Дня святого Валентина. Школярі також дізналася, як на початку 1990-х років це свято з’явилося в Україні.

  

14 лютого люди дарують один одному різні ласощі у формі сердечок, квіти і маленькі сувеніри. Тож, окрім занурення дітей в активну пізнавальну діяльність, на маленьких інтелектуалів чекав і майстер-клас із виготовлення ексклюзивної святкової валентинки – подарунка до Дня святого Валентина. Другокласники власноруч виготовили вітальну листівку «Серце» із солодким сюрпризом усередині. Такий оригінальний подарунок нікого не залишить байдужим. За допомогою нього малеча матиме змогу висловити свою любов і теплі почуття мамі, татові, подрузі, другу.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>