9 травня

9_may_29 травня 2016 року виповнилася 71-а річниця перемоги над нацистською Німеччиною у Другій світовій війні. Минуло не так і багато часу від тих страшних подій, та цих років виявилося достатньо, щоб забути пережиті страждання та горе. Ми вивчаємо історію, але, на жаль, не вчимося на її помилках і знову допустили війну. Причиною цієї трагедії є не тільки агресія сусідньої держави, а й безпечність, наївність, а головне – відсутність патріотизму, любові до рідної землі. Тепер всі ми знову чекаємо на перемогу і сподіваємося, що сучасна війна послугує нам уроком і дасть розуміння того, що Україна є окремою державою, а українці – нацією, здатною самостійно вирішувати свої внутрішні питання і проблеми.

9_may_1У День Перемоги на міській площі Г.С. Рудченка відбувся щорічний мітинг, де вшанували пам’ять загиблих і привітали ветеранів Другої світовій війни. Колектив Національного заповідника «Глухів» долучився до загальноміських заходів і разом з іншими навчальними закладами, організаціями, установами взяв участь у покладанні квітів до Меморіалу загиблим воїнам і могили генерала Г.С. Рудченка.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>