Башта оживає

Щороку перший поверх пам’ятки архітектури і містобудування «Башта водогону» перетворюється у виставкову залу. Традиційно всі виставки є безкоштовними та контактними. Організовуються вони з метою популяризації історико-культурної спадщини і мистецьких традицій Глухова. За багато років змінилося кілька експозицій виставок з приватних колекцій та фондів музейних установ: історичних, художніх, етнографічних.

Цього року пам’ятка наповниться експонатами зі збірок Національного заповідника «Глухів» та Глухівського міського краєзнавчого музею. «Перша ластівка» – стилізована бричка кінця ХІХ ст. – проїхала сьогодні вулицями міста і зупинилася у башті. Згодом навколо неї з’являться інші експонати.

Запрошуємо всіх подорожуючих, туристів та глухівчан оглянути з найвищої топографічної точки міста панораму Глухова, що потопає у молодій зелені, придбати сувеніри і зробити фотосесію з незвичного ракурсу.

   

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>