Фото на пам’ять

dsc03743Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12.12.2011 р. «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися закладами культури, заснованими на державній та комунальній формі власності» Національний заповідник «Глухів» пропонує проводити індивідуальні та колективні фотозйомки, використовуючи його ландшафтну зону, пам’ятки архітектури, музейну та виставкові експозиції. До послуг бажаючих можна зробити фото на згадку у музеї археології біля давньоруського воїна, макета Глухівської фортеці ХVІІ–ХVІІІ ст., піддужних дзвіночків, меблів ХІХ ст. тощо.

hlukhiv_korobov01Нещодавно глухівські молодята започаткували ще одну традицію – фотографуватися на тлі пам’ятки архітектури «Садибний будинок Кочубеїв» як запоруки подальших успіхів у сімейних справах. Відомо, що представники родини Кочубеїв обіймали ключові позиції в управлінні державою у ХVІІІ – на початку ХХ ст., мали тісні стосунки з видатними політичними та культурними діячами свого часу. Маємо надію, що щаслива усмішка на обличчях наречених у день весілля буде супроводжувати їх упродовж усього подружнього життя.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>