Гуманітарна місія для музею

Національний заповідник «Глухів» висловлює щиру подяку Громадській організації «Центр допомоги мистецтву України – Київ» в особі Голови ГО Ірини Анатоліївни Нікіфорової за вкотре надану гуманітарну допомогу. Цього разу Заповідник отримав сонячні панелі, ліхтарик, накопичувач, набір інструментів, степлер будівельний зі скобами, будівельну плівку.

У цей складний для країни час ваша підтримка, шановна пані Ірино, вселяє впевненість у тому, що ми, попри всі труднощі та виклики війни, не самотні в боротьбі за збереження нашого спільного історичного та культурного надбання.

Завдяки пакувальним матеріалам, технічному обладнанню, засобам безпеки та консервації експонатів із попередніх гуманітарних поставок колектив Національного заповідника «Глухів» зміг організувати надійний захист музейних колекцій. Ці засоби дозволили також забезпечити збереження експонатів під час евакуацій, створити безпечні умови для роботи співробітників і продовжити наукову та просвітницьку діяльність у Заповіднику.

Ще раз дякуємо вам за підтримку. Сподіваємось на подальшу співпрацю заради спільної мети – мирної і квітучої України.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>