Майстерня гарного настрою

Оскільки зима уже закінчується і до весни залишилося зовсім трішки, то час робити оригінальні handmade квіти, – вирішили співробітники Національного заповідника «Глухів» і створили у конференц-залі «Майстерню гарного настрою».

26 лютого 2020 року у Заповіднику для учнів 3-Б класу (вчитель Л.М. Зелюкіна) Глухівської загальноосвітньої школи I–III ступенів № 2 відбувся NEOcвітній урок із майстер-класом «Квіти для матусі». Наукова співробітнця Яна Чернякова наголосила, що незабаром свято – Міжнародний жіночий день – і це чудова нагода, щоб висловити подяку своїм мамам, бабусям, сестрам, педагогиням за турботу, ніжність, теплоту та любов. Але що подарувати у цей день? Звісно, можна обмежитися традиційними квітами та цукерками. Утім, значно цікавіше створити подарунок власноруч!

Тендітну квітку-поробку, яка нікого не залишить байдужим, зробили власноруч школярі до свята весни разом із співробітниками Національного заповідника «Глухів». Так, виготовляти квітку з паперу – це непросте завдання, але не все так складно, якщо працювати за інструкцією Яни Чернякової.

  

Виховний захід подарував організаторам безліч позитивних емоцій, а дітей надихнув на власну творчість.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>