Міжнародний день миру – спільність мрій про мир

 

Традиційно 21 вересня в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. У сучасних реаліях війни ми як ніколи об’єднані спільністю мрій про мир, адже його найвищу цінність відчула кожна людина в Україні.

 

З нагоди цього дня співробітники Національного заповідника «Глухів» для учнів 3-А класу Глухівської ЗОШ № 1 (учитель Н.С. Мартиненко) провели тематичний майстер-клас «Голуб миру: посланець гармонії». Діти долучилися до обговорення теми «Що таке мир для тебе?», дізналися про історію трагічного короткого життя японської дівчинки Сасакі Садако і тисячу журавликів, які вона мріяла зробити, щоб зцілитися, та виготовили власноруч символ миру – паперового голуба.

Дитячі рученята створили красу, і ці 23 голубка подарували всім присутнім віру та надію в неймовірно прекрасний майбутній мирний світ без війни.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>