Незгасимий вогонь Прометея

Всім відомо, що Прометей – один із титанів древньогрецької міфології – викрав з Олімпа у бога вогню Гефеста благодатне полум’я і віддав його на служіння людям. У наш час вислів «прометеїв вогонь» асоціюється з незгасаючим внутрішнім прагненням зробити щось корисне на благо людства.

  

У сивочолому Глухові уже стало доброю традицією нагороджувати на початку року спеціальними відзнаками неординарних та непересічних особистостей, які своїми креативними, інноваційними, нестандартними ідеями і справами роблять значний внесок у розвиток виробничої, наукової, культурної, спортивної, творчої та інших сфер діяльності міста.

На урочистій церемонії «Професіонал року – 2019» серед лауреатів конкурсу був і науковий співробітник Національного заповідника «Глухів» Олександр Миколайович Мірошниченко. Справжній знавець своєї справи, висококваліфікований екскурсовод, краєзнавець, людина, яка досліджує регіональну історію та опікується збереженням архітектурних, меморіальних, некрополістичних пам’яток, переміг у номінації «Громадський активіст». Глухівська міська рада відзначила О.М. Мірошниченка за його активну громадську позицію, ініціативність, роботу по збереженню пам’ятки архітектури місцевого значення «Поштово-телеграфна контора (Будинок Миклашевських)».

  

Колектив Національного заповідника «Глухів» із гордістю і радістю щиро вітає Олександра Мірошниченка – володаря почесної відзнаки «Професіонал року–2019» – і бажає йому подальшого професійного зростання, успіхів, наснаги та високих здобутків.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>