ПЕРСОНАЛЬНА ХУДОЖНЯ ВИСТАВКА АЛЕВТИНИ ФІЛОН «ШЛЯХ ДО МРІЇ»

ПЕРСОНАЛЬНА ХУДОЖНЯ ВИСТАВКА

АЛЕВТИНИ ФІЛОН «ШЛЯХ ДО МРІЇ»

В Глухівському міському краєзнавчому музеї свою творчість презентувала молода талановита художниця з міста Шостка Алевтина Філон. Персональна художня виставка «Шлях до мрії» представлена 21-м живописним полотном та 2-ма роботами декоративно-ужиткового мистецтва.

Талановита майстриня в свої молоді роки є активним членом регіональних та Всеукраїнських художніх виставок. Творчість Алевтини Філон – це поєднання яскравих кольорів і глибокого змісту, молодості і таланту. Більшість картин написані на просторах мальовничої рідної Білиці, що на Ямпільщині, де народилася талановита майстриня пензля. Саме рідні місця надихали її на творчість ще з дитинства. Першими вчителями юного дарування були Михайло та Венера Бабаєви – викладачі Ямпільського центру дитячої та юнацької творчості (Народна студія образотворчого мистецтва «Полісяночка»). Саме вони відкрили дівчині світ образотворчого мистецтва і на сьогоднішній день залишаються її творчими наставниками. Подружжя Бабаєвих було присутнє на презентації виставки в якості гостей. Вони з гордістю відмітили досягнення своєї учениці, побажали їй нових творчих звершень і зустрічей та здійснення всіх мрій.

За музейною традицією художниця провела першу екскурсію по виставці та розповіла про свій шлях до мрії.

Співробітники Національного заповідника «Глухів» дякують колегам міського краєзнавчого музею за надану можливість поспілкуватися з Алевтиною Філон і висловити свої пропозиції щодо подальшої співпраці в експозиційній роботі.

Запрошуємо всіх небайдужих до мистецтва відвідати виставку, яка триватиме протягом липня 2017 року.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>