Піднесення гордості: від прапора до свободи та незалежної держави

23–24 серпня 2023 року, в особливо тяжкі дні нашої новітньої історії, у ці дні війни співробітники Національного заповідника «Глухів» разом з усією країною відзначили День Державного Прапора акцією «Єдність у кольорах» та День незалежності України.

Пропагуючи багатовікову історію України з її визвольними змаганнями за свободу у своїй просвітницькій діяльності, згадуючи покоління й покоління борців за незалежність, колектив Заповідника пам’ятає й тих своїх колег, хто останні 18 місяців боронить нашу державу від російської агресії на полях героїзму та незламності. Ми маємо непоправні втрати та сумуємо за тими, хто віддав найцінніше –життя – за наше майбутнє, за вільну Україну.

Консолідуємося, об’єднуємося, працюємо й віримо в перемогу. І вона обов’язково замайорить таким дорогим для нас усіх жовто-блакитним прапором. Прапором, який знаний у всьому світі як символ жертовності, національної єдності та гордості українців.

З Днем народження, Україно!

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>