Потрійне свято

  

Співробітники Національного заповідника «Глухів» протягом 12–14 жовтня 2019 року долучилися до святкування Дня захисника України, Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, узявши участь у різноманітних масових заходах у м. Глухові, Глухівському районі та у м. Ніжині.

  

12 жовтня делегація Заповідника відбула з візитом до м. Ніжина для участі у традиційному Покровському ярмарку на майданчику «Музейне містечко». Тут Національний заповідник «Глухів», за допомогою універсального інструменту – комунікації, мав можливість презентувати туристичний потенціал давньої гетьманської столиці – Глухова.

Цього ж дня науково-дослідний відділ Заповідника представляв наш заклад на етно-фестивалі «Сіверське перевесло» у с. Слоуті, що на Глухівщині, куди з’їхалися фольклорні колективи із усієї Сумської області, знавці народного танцю та виконавці автентичного співу. Тут щедрі господині пригощали українськими стравами, а народні умільці вражали своєю творчістю.

14 жовтня колектив Заповідника разом із небайдужими земляками, військовими ушанував тих, хто боронить державний суверенітет на Сході України й долучився до святкової ходи, урочистого мітингу та покладання квітів до портретів загиблих на Донбасі Олександра Ткаченка та Олександра Вознюка.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>