Шевченківські дні

На початку березня традиційно по всій країні проходять шевченківські дні. Колектив Національного заповідника «Глухів», долучаючись до цих заходів, провів на базі комунального закладу Березівської ОТГ «Березівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад «Веселка» для учнів 5–11 класів інтерактивну лекцію «Шевченко і Глухів». Співробітники науково-дослідного відділу Заповідника, розширюючи географію своєї аудиторії, проводить культурно-просвітницьку роботу не тільки в місті, а й в районі. Таким чином діти з сільської місцевості мають доступ до цікавої, пізнавальної, нової інформації, яку науковці та екскурсоводи знаходять в архівах і джерелах, не завжди доступних широкому загалу.

   

Пропонуємо іншім навчальним закладам міста та району звертатися до Національного заповідника «Глухів» для проведення тематичних заходів з історичного краєзнавства як на базі Заповідника, так і своїх установ.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>