Толока

2 листопада 2018 року у Національному заповіднику «Глухів» проходила щорічна осіння толока. Співробітники Заповідника з метою благоустрою та поліпшення естетичного та санітарного стану рідного міста провели прибирання пам’яток архітектури «Башта водогону», «Садибний будинок Кочубеїв» та простору навколо них.

З самого ранку у природному парку «Садибний будинок Кочубеїв» закипіла робота. Адміністрація НЗ «Глухів», наукові співробітники, екскурсоводи, бухгалтери, економісти та технічний персонал взяли до рук реманент і рукавиці, граблі й мішки, щоб привести територію пам’ятки до ладу.

Вже після першої години прибирання об’єкт масового відвідування і відпочинку «Башта водогону» став виглядти більш ошатним та акуратним. Осіннє повітря свіже і прохолодне, а око «радіє» чистоті і порядку.

   

Таким чином колектив Національного заповідника «Глухів» підготував популярні екскурсійні об’єкти до нового осіннього туристичного сезону.

Закликаємо всіх небайдужих піклуватися про чистоту, красоту й охайність свого міста, долучатися до осінніх толок з прибирання глухівських вулиць, парків, скверів та територій, прилеглих до своїх будинків.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>