Творчий звіт глухівських самодіяльних колективів і виконавців

30 червня 2021 року у рамках Обласного фестивалю народної творчості «З любов’ю вічною до тебе, рідний краю!», присвяченого 30-й річниці незалежності України, у Глухові відбувся творчий звіт самодіяльних колективів та виконавців «Земля гетьманська слави й миру віншує рідну Україну». Крім великого концерту у палаці культури, у сквері Д. Бортнянського та М. Березовського просто неба свою роботу презентували міські освітні та музейні заклади, майстри народної творчості, художники, виробники сувенірної продукції.

 

Національний заповідник «Глухів» долучився до святкових заходів своєю локацією «Глухів туристичний». Екскурсоводка Неля Пінчук, зосередивши увагу на історико-культурній спадщині Глухова, представила гостям міста та його мешканцям популярні екскурсійні маршрути, розроблені Заповідником, найбільш привабливі туристичні об’єкти і атракції. Було також наголошено, що колишню гетьманську столицю щороку відвідують кілька десятків тисяч екскурсантів, які мають можливість відвідати у Заповіднику експозиції виставок, просвітницькі заходи, взяти участь у різнопланових, часом нестандартних, проєктах.

 

Активна участь колективу Національного заповідника «Глухів» у творчому звіті була відзначена подякою міської голови Надії Вайло.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>