В м.Суми на театральній площі заповідник розгорнув…

001Цього року Україна відсвяткувала 23-й день народження. З нагоди цього свята Національний заповідник «Глухів» взяв участь у заходах різнопланового характеру.

Зокрема, з метою популяризації туристичного потенціалу Глухівщини, 21 серпня 2014 р. в м.Суми на театральній площі заповідник розгорнув експозицію сувенірної продукції та краєзнавчих матеріалів в рамках загальної обласної виставки «Сумщина туристична».

 


00223 серпня 2014 р. НЗ «Глухів» не залишився осторонь знаменної події, яка відбулася у місті до Дня Прапора, коли вулицями Глухова пронесли стометрове полотнище українського прапора, що викликало бурю патріотичних емоцій не тільки в учасників подій, а й у широкого загалу міста та його багаточленних гостей.

 





00324 серпня 2014 р. на площу Рудченка поряд з іншими глухівчанами прийшли помолитися за мир і благополуччя в Україні і працівники заповідника. Після молебну всі присутні приклалися до ікони Божої Матері, написаній на св. горі Афон.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>