Вартові нації. Обличчя героя. Олександр Мірошниченко

6 грудня – День Збройних Сил України. Це час вшанування мужності, сили й самопожертви воїнів, які стоять на захисті нації.

 

З нагоди Дня Збройних Сил України для учнів 4-Б класу Глухівської загальноосвітньої школи I–III ступенів № 2 (вчитель Н. Грудиніна) у Національному заповіднику «Глухів» пройшов патріотичний захід-бесіда «Вартові нації: обличчя героя». Діти також власноруч виготовили сувенірну патріотичну ляльку-оберіг для військовослужбовців.

 

Серед сотень тисяч сучасних воїнів України, які виборюють незалежність та територіальну цілісність країни, є і музейні працівники. Для нашого закладу це – Олександр Мірошниченко. Добре відомий у Глухові та за його межами, у мирному житті Олександр Миколайович був науковцем, музейником, екоактивистом і, навіть, дитячим аніматором. З початком повномасштабної війни він став військовослужбовцем 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, воював під Вугледаром (Донецька обл.). Віднедавна Олександр воює у складі легендарної 3-ї окремої штурмової бригади.

 

Яскравий, неординарний, талановитий, енергійній Олександр Мірошниченко посміхався дітям зі світлин на великому екрані конференц-зали Заповідника і крок за кроком «розповідав» школярам про свої життєві цінності, долю, мужній шлях патріота та «навчав», «виховував», «був прикладом для наслідування».

Олександре, твоя самовідданість, вірність, та нескорений дух викликають повагу і вдячність кожного українця. Ми віримо у тебе і світле майбутнє нашої країни, за яке ти воюєш зі своїми побратимами.

Щиро вітаємо Олександра Мірошниченка з Днем Збройних Сил України та дякуємо йому за все!

Знаймо своїх героїв в обличчя! Разом до Перемоги!

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>