Весняна толока

Весняна погода цього року мінлива: то сонце з’явиться, то хмари збираються… І хоча через карантинні обмеження натепер державні установи та інституції працюють дистанційно, а більшість заходів у країні відбувається в онлайн-режимі, але, з метою забезпечення утримання території м. Глухова у належному стані, її санітарного очищення, збереження й охорони об’єктів культурної спадщини, їхнього належного використання та створення сприятливих умов для життєдіяльності населення, колектив Національного заповідника «Глухів» узяв участь у прибиранні території міста.

 

У ці травневі дні співробітники Заповідника організували весняну толоку: зайнялися благоустроєм адміністративного будинку та прилеглої до нього території, а також облаштуванням територій пам’яток архітектури місцевого та національного значення.

  

«Дні прибирання», об’єднання зусиль, багатозадачність та злагоджена і продуктивна робота колективу Національного заповідника «Глухів» дозволила прибрати чималу територію, упорядкувати квітники й зелені зони, навести лад навколо об’єктів масового перебування та відпочинку дітей і дорослих, підготувати музейний простір до екскурсійної та туристичної діяльності.

  

Розпочате весняне оновлення охайних глухівських вулиць милує око. Тож закликаємо усіх дбати про чистоту навколишнього середовища. Адже благоустрій сіл і міст – це обличчя громади й передумова краси нашого рідного краю.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>