Весняна толока

Весна приносить із собою не лише щебет птахів та первоцвіти, а й безліч сміття, накопиченого упродовж зими недбалими господарями. Щоб такий «краєвид» не псував враження від Глухова у туристів, відповідно до розпорядження міського голови від 29.03.2019 р. №73-ОД «Про проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою» з метою забезпечення утримання територій архітектурних пам’яток у належному санітарному стані, колектив Національного заповідника «Глухів» узяв участь у їх прибиранні та озелененні, заздалегідь ретельно спланувавши і визначивши обсяги робіт для кожного відділу.

  

5 квітня співробітники Заповідника працювали над благоустроєм територій пам’яток «Садибний будинок Кочубеїв», «Башта водогону», «Київська брама Глухівських міських укріплень». Якщо ж перші два об’єкти упродовж року утримуються у задовільному стані, то це не можна сказати про останній. Щоденне прибирання Заповідником навколо брами зводиться нанівець завдяки «дбайливим» господарям прилеглих до неї будинків. Їм байдуже до того, що звідси починається огляд екскурсантами залишків фортифікації середньовічної Глухівської фортеці. Кожен з нас прагне якимось чином поліпшити своє життя, а це прямо залежить від особистого ставлення до тих чи інших речей. Порядок у країні починається з порядку в домі, на подвір’ї, на вулиці, на робочому місці.

Завдяки спільній дружній роботі колективу Заповідника простір навколо об’єктів масового перебування та відпочинку населення оновився після зими та набув привітного весняного вигляду.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>