Відзначено ювілейного відвідувача

Відзначено ювілейного відвідувача

21 червня 2016 р. на Валентину Григорівну Закаблучну, яка приїхала на екскурсію до Глухова в складі туристичної групи із міста Лебедин Сумської області, чекала приємна несподіванка. Вона стала 601-м відвідувачем виставки дзвіночків «Дзвінка мелодія душі», що упродовж двох місяців експонується у Національному заповіднику «Глухів».

Ще на відкритті виставки авторка колекції дзвіночків Ірина Колтакова оголосила про свій намір відзначати ювілейних відвідувачів. Першим ювілейним стало число 601, яке відповідає кількості представлених на виставці дзвіночків. Тож саме 601-го відвідувача Ірина Семенівна привітала сьогодні як ювілейного і подарувала сувенірну продукцію із глухівською символікою.

Наступний ювілейний відвідувач, якого буде відзначено колекціонеркою, – тисячний. Тож чекаємо на нього у виставковій залі Національного заповідника «Глухів».

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>