Виставковий проєкт «Барви Сіверщини» – світ краси та художньої вишуканості

8 червня 2023 року конференц-зала Національного заповідника «Глухів» укотре наповнилася розмаїттям барв та кольоровими відтінками з палітр художників. 12 митців Шосткинщини та Новгород-Сіверщини – презентували цього дня 19 своїх полотен у Заповіднику у рамках виставкового проєкту «Барви Сіверщини». Це: Павло Лакоза, Олександр Куліченко, Тамара Бикова, Микола Кокшайкін, Тетяна Хлобистова, Василь Рубаник, Вікторія Кузьменко, Софія Гадельшина, Антоніна Юдицька, Євген Рапута, Алевтина Філон, Ольга Сергієнко.

 

Виконані у традиційних техніках (акварелі на папері та малювання олійними фарбами на полотні) представлені картини зачаровують серця своїм неповторним шармом, глибоким змістом, витонченістю та майстерністю. На полотнах – рідна Сіверщина у краєвидах, пам’ятки архітектури, прекрасна природа, жіноча краса та витонченість. Тут, у міксі барв, внутрішній світ митців: життєрадісність та спокій у насиченому зеленому; енергія й сила в червоному; почуття таємниці, мрійливості у синьому й фіолетовому; сонячний настрій, тепло, радість, оптимізм у жовтому й помаранчевому.

 

У цей складний для країни час Національний заповідник «Глухів» продовжує наповнювати оточуючий світ красою, гармонією й надалі залишається експозиційним майданчиком, на якому об’єднуються творчі особистості: як нові обличчя, так і художні таланти.

Виставка художніх робіт «Барви Сіверщини» триватиме у Заповіднику до 31 липня. Тел. для довідок +38 (099) 435–76–32.

 

One comment to Виставковий проєкт «Барви Сіверщини» – світ краси та художньої вишуканості

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>