Закохані сердечки

 

14 лютого українці уже традиційно відзначають День святого Валентина. У цей складний для нашої країни час команда співробітників Національного заповідника «Глухів», виконуючи свою просвітницьку місію, не забуває й про розвиток емоційно-почуттєвої сфери дітей.

 

Тож у Заповіднику для учнів 1-Б класу Глухівської загальноосвітньої школи I–III ступенів № 2 (вчитель М. Суровицька) відбувся авторський урок «Закохані сердечки».

Ініціаторка заходу екскурсоводка Неля Пінчук розповіла учням про легенди щодо походження Дня закоханих, цікаві факти та традиції його святкування. У розважальному блоці діти малювали, спілкувалися, брали участь у різноманітних веселих конкурсах і тематичних іграх, знаходячись у просторі, де панували яскраві кольори та вирувала атмосфера любові. Першокласники змогли не лише розширити власний кругозір, але й продемонструвати свою симпатію, подарувавши комусь із однокласників солодку валентинку.

 

Дякуємо всім тим, хто зараз захищає нашу державність, за можливість жити, працювати, творити, за дитячі посмішки й щирі обійми маленьких українців у День святого Валентина.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>