Зберігаючи спадщину: гуманітарний вантаж у музей на кордоні

Шановні друзі, пані Ірино Нікіфорова, заступниця голови громадської організації «Андріївсько-Пейзажна Ініціатива», Центр допомоги мистецтву України (Ukraine Art Aid Centre), Штаб порятунку спадщини! Щиро дякуємо вам за ініціативу та гуманітарну допомогу, яку ви вже не вперше надали Національному заповіднику «Глухів» у ці важкі часи війни.

   

Ваша безцінна підтримка допомагає нам зберігати українське культурне надбання, яке є важливим свідком історії країни, у місті на кордоні, у Глухові.

Цього разу Заповідник отримав від благодійників потужний генератор, захисну плівку, пакувальний матеріал, професійну аптечку, промисловий LED ліхтар, повербанк, засоби індивідуального захисту тощо.

   

Ми вдячні також Сергію Миснику за великодушність, солідарність і за те, що він доставив цей вантаж до нашої культурної інституції.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>