Зустріч з художником І.М. Дедищевим

24 березня 2017 р. відбулася робоча зустріч дирекції Національного заповідника «Глухів» з художником Іваном Михайловичем Дедищевим. Цю людину добре знають у Глухові. Його роботи неодноразово експонувались на різноманітних місцевих виставках, у Сумах і Києві, про нього писали мистецтвознавці і критики, знімали телевізійний фільм, а ще картини митця знаходяться у поціновувачів живопису за кордоном.

В ході зустрічі обговорювалося питання організації та проведення на базі Заповідника виставки художніх робіт Івана Михайловича та його вихованців. Поки що майбутня виставка має робочу назву «Краєвиди Глухівщини». Її відкриття планується у другому кварталі поточного року. Ми не випадково звернулися до цього художника, адже знаємо, з якою любов’ю він відтворює за допомогою фарб і пензля знайомі місця, глухівські вулички, куточки міських скверів і парків, старовинні будиночки, наші величні храми і звичайні сіверянські пейзажі.

Ми прагнемо, щоб і глухівчани, і гості міста, відвідавши виставку робіт І.М. Дедищева, змогли переконатися, наскільки талановитий і самобутній цей художник, чия майстерність і школа має своє продовження в роботах його вихованців.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>