До дня святого Миколая

sadokУ нашої релігії є святі, до яких ми завжди звертаємось по допомогу, просимо віри, здоров’я, благополуччя. Серед них одним з найбільш шанованих є святий Миколай.
День святого Миколая – покровителя дітей – в останні роки стає все більш популярним в усіх регіонах України. Головне свято року відзначили у Глухові 19 грудня запалюванням вогників на головній ялинці міста. Співробітники Національного заповідника «Глухів» долучилися до цих святкувань з бажанням подарувати позитивні емоції маленьким українцям. Разом із профспілкою студентів та аспірантів Глухівського національного педагогічного університету ім. О. Довженка вони підготували театральне дійство для дитячого садочка «Зірочка» та вручили солодощі від святого Миколая. Головною нагородою дорослим стали сяючі дитячі очі та привітні посмішки на їх обличчях.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>