Фестиваль живої історії в умовах війни

 

Воргол. Фестиваль живої історії 2022 року мав стати видовищним дійством, що об’єднав би туристичний потенціал різних куточків Сумщини. Перемовини, наукові дискусії, розробка історичних та природних кластерів, пошук спонсорів та творчих колективів… 24 лютого змінило наш світ – все стало неважливим, окрім перемоги України! Ми взяли зброю, стали волонтерами, популяризаторами української ідентичності.

 

Оргкомітет фестивалю не залишив свої наміри на після війни. Він жив, популяризував, працював, служив у війську, чекав нагоди, щоб нагадати всім учасникам та гостям фестивалю про древнє село Воргол. Захід, що пройшов 17 вересня у м. Путивлі, вкотре об’єднав істориків, поетів, музикантів, екологів, працівників туристичної сфери, військових, волонтерів. Під брендом «Воргол. Фестиваль живої історії» відбувся благодійний рок-концерт на підтримку ЗСУ. Національний заповідник «Глухів» традиційно виступив в ролі інформаційного партнера фестивалю. Дякуємо всім, хто в тяжкі для країни часи плекає українську культуру, вірить у збройні сили та працю в ім’я України!

 

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>