Комплекс робіт по підготовці її до нового туристичного сезону

Узгодивши всі організаційні питання з Глухівською міською радою щодо використання у 2017 р. пам’ятки архітектури і історії «Башта водогону» як об’єкту екскурсійного показу, Національний заповідник «Глухів» 12–13 травня

провів комплекс робіт по підготовці її до нового туристичного сезону. Керівники структурних підрозділів, наукові співробітники, працівники заповідника прибирали об’єкт, білили стіни, фарбували оглядовий майданчик і двері, ремонтували східці, косили траву – одним словом робили пам’ятку більш привабливою для відвідувачів.

На черзі – роботи по організації проведенню на першому поверсі водонапірної вежі виставки «Від рубеля – до праски», яка наочно покаже еволюцію цього звичайного побутового предмету в незвичайних формах. В експозиції виставки будуть представлені речі як із фондів заповідника, так і з приватної збірки місцевого колекціонера, прізвище якого стане відомо після відкриття виставки 25 травня.

Запрошуємо глухівчан та гостей міста оглянути панораму древнього Глухова з вежі міського водогону, помилуватися місцевими краєвидами. Тут можна придбати сувенірну та друковану продукцію, виготовлену заповідником.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>