Майстер-клас «Осінні фантазії»

 

Кожного року осінь приносить нам щедрі дари та чарує своїми барвами й красою. Натепер до них, на жаль, додався щоденний тривожний новинний фон із відтінками печалі та сірого смутку… Але навіть у ці складні часи співробітники Національного заповідника «Глухів» у різнокольоровому червоному, багряному та золотому сяйві жовтня знаходять те, що надихає на творчість.

 

8 жовтня 2022 року учні 1-Б класу Глухівської загальноосвітньої школи I–III ступенів № 2 (вчитель Суровицька М.П) завітали до Заповідника на рукоділля «Осінні фантазії», де на дітлахів чекала пізнавальна подорож в осінь, приємні враження та цікавинка, цього разу із привітною Надією Мірошниченко. На майстер-класі першокласники власноруч виготовили неймовірну креативну поробку з природніх матеріалів – яскраве осіннє дерево із розфарбованих гарбузових насінин.

Запрошуємо усіх бажаючих учителів початкової школи на осінні майстер-класи до НЗ «Глухів», які стануть додатковими творчими уроками у навчально-виховному процесі.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>