Mіський туристичний зліт 2015

Slet_110-12 червня 2015 р. на базі заміського оздоровчого дитячо-юнацького табору «Сонячний» проходив міський туристичний зліт, у якому брала участь і команда Національного заповідника «Глухів».

У цьому році організатори вирішили розділити номінації на дві частини і визначати кращих окремо у спортивно-туристичному та культурно-розважальному змаганнях. І встановлення намету на швидкість, і туристична естафета, і туристична смуга перешкод проходили з постійною зміною лідерів. Довгоочікуваним був конкурс «Представлення команди», не лише для нашого колективу, але й для всіх учасників зльоту. Кожного року на польовій сцені команда заповідника з іронією та в гумористічний формі висвітлює актуальні й наболілі проблеми сьогодення. Цьогорічною родзинкою нашої команди стала скульптура «вождя всіх народів» з оселедцем на голові, що «охороняла» вхід у табір і забавляла оточуючих.

Slet_2 Slet_3

Не було рівних колетиву заповідника у конкурсі «Встановлення туристичного намету», третє місце вибороли у конкурсі «Туристична страва». Традиційно, в куліш, що є головним блюдом конкурсного обіду, було покладено близько десяти трав, у тому числі і свіжий чебрець, зібраний на пагорбах поруч з туристичним табором.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>