Неординарний урок

 

Передсвяткова великодня метушня не завадила проведенню в глухівській загальноосвітній школі № 2 заходу, що безпосередньо має своє продовження у науково-дослідній та культурно-просвітницькій роботі Національного заповідника «Глухів».

Сталося так, що співробітники Заповідника помінялися ролями з дітьми початкових класів. Так-так, це не друкарська помилка. Замість того, щоб розказувати школярам про історію міста, ми слухали професійні екскурсії, розроблені дітьми. Організатором неординарного уроку стала Маргарита Петрівна Суровицька – педагог, який робить все, щоб кожна дитина в її класі розкрила свій талант.

Учнями були підготовлені розповіді про архітектурні пам’ятки міста та його видатних діячів. Але це була не сумна лекція – навпаки, кожен з учасників грав свою роль. На уроці були іноземці, що завітали до Глухова, знавці місцевої історії і пересічні туристи. Насамкінець співробітникам Заповідника була надана можливіть дати свою експертну оцінку і підвести підсумок. Будемо відвертими – клас Маргарити Петрівни знає про історію Глухова більше, ніж окремі його керівники. Добре, що підростає таке покоління. А головне, що є садівники, які плекають дитячі знання.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>