Нескінченна любов: матуся рідна, сонечко моє

 

З нагоди Дня матері – одного з найсвітліших весняних свят, яке не має політичних, расових і географічних кордонів, – 12 травня 2023 року у Національному заповіднику «Глухів» для учнів 2-А класу загальноосвітньої школи № 1 (учитель Н.С. Мартиненко) та 2-В класу загальноосвітньої школи № 6 (учитель С.О. Шум) відбулися заходи «Матуся – сонечко моє!».

    

День матері у Заповіднику – це посмішки, обійми, сльози радості, 1000 разів сказане слово «мама» і слово «дякую» мамам, які були присутні на святі. Співробітниця Заповідника Неля Пінчук та класні керівники провели ці виховні години дуже зворушливо та змістовно. Щоб присутнім було не лише захоплююче, але й інформативно, організатори зробили цікавий екскурс в історію свята, розповіли про те, як формувалися й змінювалися його традиції у різних країнах. В Україні офіційно День матері святкують у другу неділю травня з 2000 року, але у світі це свято відоме уже не одне тисячоліття. Сьогодні День матері відзначають більш ніж у 50-ти країнах.

 

У конференц-залі Заповідника на дружні шкільні родини також чекали розваги: гуморески, ігри, конкурси. Діти співали, декламували вірші, вітали своїх чарівних і найдорожчих матусь, висловлювали їм слова вдячності, любові, поваги. Адже рідна мама – це не лише жінка, яка дає життя, але й наш перший вчитель, наставник. Саме вона захищає, мотивує, підтримує, а головне – завжди вірить в успіх, силу та щастя своїх доньки чи сина.

 

Не забуваймо своїх матерів. Бережімо, шануймо, нескінченно любімо їх щодня!

 

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>