Нова виставка «Веселка з минулого»

veselka_z_minylogo_1 veselka_z_minylogo_2До Міжнародного дня музеїв Національний заповідник «Глухів» презентував нову виставку «Веселка з минулого». Більше п’ятдесяти картин, вишитих майстринями Чернігівщини та Сумщини на домотканому полотні білого та чорного кольорів з льону та коноплі хрестиком, гладдю та набивним способом створюють особливу атмосферу гармонії сюжетів та кольорів.

Відвідувачі виставки «Веселка з минулого» мають можливість оцінити майстерність Н.П. Васько, Г.І. Пилипченко, Т.П. Горяніної, А.С. Жмурко, Н.С. Нерощиної, Н.Є. Полупан, В.І. Анашиної, Г.Ф. Братущак, В.С. Пилипенко, А.Т. Терещенко, А.Т. Гаврильченко, А.І. Рибалка та інших майстрів, побачити пейзажі та натюрморти, персонажів з улюблених нами казок, плоди та квіти, які сплітаються у вигадливі завитки та бутони, барвистих птахів та зображення людей у міфічних образах.

Після перегляду цих робіт переконуєшся, що ручна вишивка у сучасному світі високих технологій і механізмів не тільки не втратила своєї популярності, а навпаки стала ще більш затребуваною. І можливо кожен, хто завітає на виставку, відчуєте тягу до цього мистецтва, щоб створити навколо себе і своїх близьких красу. І тоді світ стане добрішим.
Часи роботи: з 8:00 до 17:00, у вихідні — на замовлення

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>