Просто «40»

31 жовтня 2019 р. у виставковій залі Національного заповідника «Глухів» відбулася презентація персональної фотовиставки Олександра Сагалаєва «40». 40 років – такий стаж роботи автора у фотографії. Спонукали до організації виставки колеги-фотографи, вирішивши, що роботи фотохудожника мають стати широко відомими.

  

Народився Олександр Сергійович у Сумах, де закінчив школу та Сумський державний  педагогічний  інститут ім. А.С. Макаренка.

Знайомство з фотографією розпочалось в 10-річному віці. Самостійно вивчав фотопроцеси, опановував технічні питання фотозйомки. Він упродовж 1990–1996 років працював керівником дитячої фотостудії в Сумському міському Палаці для дітей та юнацтва, з 1998 року є приватним підприємцем у галузі «Надання фотопослуг населенню».

  

У теперішній час Олександр є віце-президентом Сумської обласної організації фотоклубу «Позитив»», активним учасником фотопленерів, наставником студентів-фотографів Сумського центру дизайну та сфери послуг.

На виставці «40» представлені роботи, виконані за останні два роки. Фотографії експозиції складаються в серії: «Тумани», «Свято», Карпати», «Битва історичних реконструкторів», «Вигнані пам’ятники».

  

У Національногму заповіднику «Глухів» виставка знаходитиметься два місяці, після чого поїде до Шостки. Її головна мета – витягнути людей із своїх будинків, підштовхнути до спілкування.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>