«З Глуховом у серці і душі»

   

22 березня 2018 р. співробітники Національного заповідника «Глухів» завітали до міського краєзнавчого музею для участі у засіданні круглого столу «З Глуховом у серці і душі», присвяченому життю і діяльності правознавця, академіка НАН України, доктора юридичних наук, уродженця Глухова Юрія Сергійовича Шемшученка.

На учасників заходу чекала розповідь про видатного земляка, який міг би знімати зірки з неба, маючи десятки звань та регалій, але не робив цього внаслідок своєї порядності і природної скромності.

    

В світі юридичної науки це ім’я знає кожний, але що зробив Юрій Сергійович для своєї малої батьківщини? Присутні відкривали невідомі грані видатного правознавця, що закладав наукове підґрунтя для створення історико-культурного заповідника в місті. Ю.С. Шемшученко є людиною своєї епохи: післявоєнне дитинство, важкі часи відбудови, а згодом – довга дорога на шляху професійного становлення.

Проект «З Глуховом у серці і душі» дає можливість сучасникам дізнатися про людей, які робили і роблять все для популяризації та примноження слави Глухова.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>