«За межами…»

Сьогодні важко знайти людину, яка б ніколи не відвідувала художні виставки, фотовиставки, експозиції образотворчого чи декоративно-ужиткового мистецтва. Виставкова зала Національного заповідника «Глухів» є постійним експозиційним майданчиком для талановитих особистостей та місцем зустрічей і спілкування останніх із широким колом любителів творчості і краси.

  

24 лютого 2021 року у Заповіднику відбулося відкриття персональної виставки путивльського художника Артема Бакаєва «За межами…». Така інтригуюча назва у виставки з’явилася не випадково – у кожній картині автора присутній і внутрішній світ художника, і його бачення, і творчий порив. Написані у жанрах портретистики, анімалістики та алегорії полотна «Батьківство», «Щирість», «Мрія», «Самотність», «Жертовність», «Жіночність» та ін., – це лише оболонка, за межами якої є вічні цінності, глибокий ідейний зміст, який потрібно побачити.

Акцентуючи увагу на творчих проєктах Артема Бакаєва наголосимо, що він є співавтором (разом з А. Ходаком) поетично-інформаційних збірок «Романтики. Кохання і мораль» (2009 р.), «Романтики. Від самотності до щастя».

  

У 2016 р. разом з Наталією Сиухіною він брав участь у виставці «Все в твоїх очах», яка проходила в муніципальній галереї м. Сумах; у 2017 р. спільно з Тетяної Бізюк – у виставці «За межами полотна» у м. Путивлі.

Запрошуємо усіх бажаючих поринути у світ загадкового мистецтва живопису та відвідати виставку талановитого путивльського художника Артема Бакаєва «За межами…» у Національному заповіднику «Глухів». Вона працюватиме до 20 березня 2021 року.

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>