Щоденні Архів 10.05.2018

Концерт-реквієм

8 травня 2018 р. у кордегардії пам’ятки історії та архітектури «Київська брама Глухівської фортеці» відбувся концерт-реквієм, присвячений пам’яті всіх загиблих у період нацистської окупації Глухова 1941–1943 рр. Місце проведення концерту було обрано не випадково – тут з 2014 р. Національним заповідником «Глухів» розгорнуто експозицію постійно діючої виставки «Миттєвості Великої війни».

Класичні твори композиторів М. Березовського, Д. Бортнянського, М. Леонтовича, М...

Детальніше

Налаштовуємося на позитив

   

Національний заповідник «Глухів» запрошує усіх поціновувачів декоративно-прикладного мистецтва на виставку авторських робіт різьби по дереву О.Є. Ковальова. Експозиція «Коли оживає дерево» має казкову атмосферу, адже центральну її частину складають симпатичні дерев’яні скульптури героїв казки «Білосніжка та семеро гномів», які у кожного гостя викликають посмішку. Та й взагалі кожен з експонатів виставки є оригінальним витвором мистецтва і має свій настрій та характер...

Детальніше

Виставка «ДЗВІНОЧОК КЛИЧЕ ЛАСКАВО НА ФІЛІЖАНКУ КАВИ…»

В рамках заходів святкування Міжнародного дня музеїв Національний заповідник Глухів запрошує відвідати виставку «ДЗВІНОЧОК КЛИЧЕ ЛАСКАВО НА ФІЛІЖАНКУ КАВИ…»

Детальніше